Open dag Van Schuppen Huidtherapie

0

SNEEK – Op zaterdag 10 oktober houdt Van Schuppen Huidtherapie Open Dag van 11.00 uur – 15.00 uur op de Simmerdyk 14D te Sneek. Wil je meer weten en ontdekken wat huidtherapie kan doen voor jouw huid, kom dan langs op deze Open Dag van Van Schuppen Huidtherapie.

Het programma bestaat uit verschillende sessies;

  • Huidtherapie: Presentatie over huid-, laser- en oedeemtherapie
  • Huidverbetering: Proefbehandeling microdermabrasie en Dermica Pen
  • Ongewenste haargroei: Inloopspreekuur en demonstratie
  • Oedeem: Behandelmogelijkheden lymf- en lipoedeem

Naast proefbehandelingen, ook gratis huidanalyse met de geavanceerde Visioface® camera! Op www.vanschuppenhuidtherapie.nl is meer informatie te vinden.

Gezond & Mooi.

“De huid is de spiegel van de ziel” wordt gezegd. Wil je goed voor je huid zorgen, ga dan naar de huidtherapeut. Patrice van Schuppen Huidtherapeut over de effecten van huidtherapie: “Jong, oud, man of vrouw… als een huidprobleem kan worden verholpen of verzacht, groeit het zelfvertrouwen… en dat zie je. Het is het dubbele effect van huidtherapie. Het maakt de huid èn de mens, gezond en mooi!”

Meer informatie op : www.vanschuppenhuidtherapie.nl

Reageren

X
X

Deel dit met een vriend