Tandarts behandeling onder volledige narcose

0

Veel mensen hebben angst voor de tandarts. Tandarts en implantoloog Frank Post van Kliniek Tandheelkunde Sneek is van mening dat dat niet nodig is. Hij heeft een werkwijze ontwikkeld om angst te verminderen. Frank Post: “Als een patiënt angst heeft, dan neem ik daar extra tijd voor. We starten met een uitgebreide intake om inzicht te krijgen in waar de angst zit en waarom. Daarna maak ik een plan aanpak dat we bespreken. Daarna plannen we behandeling in. Ik leg precies uit wat ik ga doen zodat de patiënt weet wat er gaat gebeuren. Zo neemt de angst meestal enorm af. En als de angst echt te diep zit, dan bieden wij als eerste tandarts in het Noorden de mogelijkheid om de behandeling uit te voeren onder volledige narcose.” Maandelijks vinden er behandelingen plaats onder narcose. Tandarts Frank Post voert de behandelingen zelf uit, samen met het gespecialiseerde anesthesie team. Patiënten vinden het een voordeel dat zij in de praktijk zelf worden geholpen. Op 7 februari is het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN) aanwezig bij Kliniek Tandheelkunde Sneek en kunt u ze alles vragen over behandelen onder narcose.

Protheses, implantaten of klikgebit: Lach weer met een compleet en stralend gebit

Als u niet lekker eet, moeite hebt met een appel of noten, kom dan 7 februari naar de Open Dag van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Tandarts Frank Post en zijn team laten een overzicht zien van de mogelijkheden van klikgebit tot implantaat in onder- en/of bovenkaak. Of een kroon, brug of kunstgebit als de perfecte oplossing als u één of meerdere tanden of kiezen mist. Een patiënt van Kliniek Tandheelkunde Sneek hier over: “Met mijn nieuwe klikgebit weet ik niet wat me overkomt! Het gebit zit zo vast in mijn mond, dat ik het er bij wijze van spreken haast niet meer uit krijg. Het ziet er prachtig uit, het is makkelijk schoon te maken en ze zeggen dat ik ook nog beter praat”. Laat u 7 februari van 10.00 tot 14.00 uur informeren over de mogelijkheden. Zodat u weer lekker eet en geen moeite heeft met een appel of een handje noten.

Gezond in de mond zorgt voor een betere gezondheid

Kliniek Tandheelkunde Sneek besteedt veel aandacht aan preventie. Zonder dat u het door heeft, kunnen ontstekingen aan uw tandvlees ontstaan. Deze mondziekte, parodontitis, kan leiden tot hart- en vaatproblemen, zo hebben onderzoekers ontdekt. Onze mondhygiëniste zal op de Open Dag op 7 februari alle vragen over goede mondzorg beantwoorden. Zo blijft uw mond gezond zonder tandvlees ontstekingen. En blijft een mooie lach het visitekaartje van uw gezicht.

Voor elke bezoeker 25% korting bon op Oral-B Elektrische Tandenborstel

  • Kliniek Tandheelkunde Sneek
  • Simmerdyk 14b
  • 8601 ZP Sneek
  • T 0515 430 840
  • www.tandartssneek.nl
  • facebook.nl/kliniek.tandheelkunde.sneek

Reageren

Deel dit met een vriend