Afbeelding

Feestelijk Voorjaarsconcert Gemengd Koor Evergreens

zondag 21 april 2024 11:00

SNEEK - De lente is weer in het land en dan is het tijd voor het voorjaarsconcert van Gemengd Koor Evergreens. Iedereen is welkom op zondag 21 april in wijkgebouw De Spil. Het concert begint om 11.00 uur.

het koor laat je graag genieten van nieuwe nummers zoals: ‘Laat me’ van Ramses Shaffy, een prachtige arrangement van dirigent Marc Brinkhuis, die helaas niet meer onder ons is. Verder brengt het koor ‘I will survive’, heel bekend van Gloria Gaynor, met prachtige solistes uit het koor en het welbekende ‘Viva La Vida’ van Coldplay ten gehore. Ook staat ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen weer op het repertoire na een aantal jaren afwezigheid.

Johnny Kamminga
Er is hard gewerkt om ook de andere nummers te verfrissen en de presentatie nog mooier te maken. Aan dit concert werkt de bijzondere solist en echte Sneker Johnny Kamminga mee. Hij gaat een paar nummers met het koor zingen en brengt ook eigen repertoire. Het belooft dus weer een afwisselend programma van evergreens, klassieke nummers en popnummers te worden.

Over Evergreens
Evergreens is een energiek en dynamisch koor met zestig enthousiaste leden, die samen een passie delen: ‘zingen’. Wekelijks wordt er gerepeteerd onder leiding van onze vaste dirigent Erwin de Ruyter. Er wordt vierstemmig gezongen. Het koor wordt ondersteund door het combo, bestaande uit een pianiste, drummer, een gitarist en een basgitarist. Aangezien het repertoire heel breed is, streeft het koor naar afwisseling: “we bouwen graag een feestje, maar een moment van bezinning in een wat rustiger tempo is ook geen probleem.” Zo is er voor elk wat wils! Gezelligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Gemengd koor Evergreens bestaat inmiddels drieëndertig jaar. Het koor wil graag uitbreiden en is op zoek naar enthousiaste tenoren en bassen. De koorrepetities zijn op donderdagavond van 19.45u tot 22.00u in De Spil. Meer hierover en over andere zaken betreffende het koor is te vinden op de website van Gemengd Koor Evergreens: www.evergreenssneek.nl.

Locatie