Afbeelding
https://www.filmdepot.nl/detail/35167/ROH-23-24-Madama-Butterfly

CineSneek The Royal Opera: Madama Butterfly

zondag 21 april 2024 15:00 tot 18:20

CineSneek vertoont weer Opera en Ballet voorstellingen! 

De voorstellingen zijn een opname vanuit het Londense Royal Opera House en Covent Garden in uw eigen bioscoop in Sneek te zien.

Let op alle voorstellingen staan op een zondagmiddag gepland om 15.00 uur.

Tickets voor de voorstelling kosten €15,- per ticket.

Kaartverkoop online of aan de kassa.

In de opname van de voorstelling is de pauze opgenomen.

Filmomschrijving:

Als de jonge geisha Cio-Cio-San trouwt met de Amerikaanse marineofficier Pinkerton, denkt ze dat ze een echt, bindend huwelijk voor het leven aangaat. Ze doet afstand van haar religie en gemeenschap en begrijpt helaas te laat dat voor Pinkerton hun huwelijk maar een illusie is – met tragische gevolgen. De opera van Giacomo Puccini, met een partituur die de aria van Butterfly: ‘Un bel dì, vedremo’ (‘Op een mooie dag’) en het ‘Neuriënd koor’ bevat, is meeslepend, met een hartverscheurend einde. De prachtige productie van Moshe Leiser en Patrice Caurier is geïnspireerd op de 19de-eeuwse Europese afbeeldingen van Japan. Asmik Grigorian vertolkt de rol van Cio-Cio-San, en Kevin John Edusei dirigeert.