proost-met-kapitein-rob-rondvaart-1_3802007526.jpg
proost-met-kapitein-rob-rondvaart-1_3802007526.jpg

Borreltocht met Kapitein Rob (privé rondvaart “all-inclusive”)

zaterdag 20 april 2024 16:00 tot 18:00

Deze “Borreltocht All Inclusive” in en rondom Sneek is gewoon lekker varen, een borrel erbij en een goed verzorgde borrelplank. Kortom, alles inclusief in de prijs. Jij bepaalt zelf de route, of je laat je gewoon eens leiden door Kapitein Rob. Doordat hij uitgebreide kennis heeft van de vaarwegen brengt hij je op plaatsen waar anderen niet snel komen. Door de grachten van Sneek. Maar ook de prachtige vergezichten van de meren en de knusse riviertjes in de omgeving ga je bekijken. 

Na de Borreltocht kan je de hele avond door de stad zwerven en Sneek ontdekken. Want een terrasje in het centrum is altijd gezellig. Ook dat mag je niet missen. Maar ook, waar kun je overnachten? En wat is er te doen in Sneek? Dus voor tips over ‘wat te doen in Sneek’ kan je altijd even bellen of e-mailen.

Locatie