klein-240427-muzt-ronvanhal_3898715637.jpg
klein-240427-muzt-ronvanhal_3898715637.jpg

MUZT Musicalopleiding presenteert ‘Footloose’

zondag 14 april 2024 19:30

Deze productie is gebaseerd op de gelijknamige film en maakte voor het laatst furore in Nederland in 2009, met Kim Lian van der Meij en William Spaaij in de hoofdrollen.

Het verhaal volgt Ren, een jongen uit Chicago, die gedwongen wordt te verhuizen naar een dorp waar de dominee de scepter zwaait. Tot Ren’s grote frustratie zijn moderne muziek en dansen streng verboden volgens de regels van de dominee. Ren gaat de confrontatie aan met hem en tot overmaat van ramp raakt hij ook nog eens hopeloos verliefd op zijn dochter. 
De musical bevat bekende hits als “Die jongen is van mij” (Let’s hear it for the boy), “Waar zijn de mannen?” (I need a hero), en natuurlijk de iconische titelsong Footloose.

De 67 talenten van MUZT brengen dit tijdloze verhaal over rebellie tegen ouders, de liefde voor dansen en het vinden van ware liefde op een unieke wijze tot leven. Dit doen ze met een betoverende show vol humor, dans, en kleurrijke zang.

Locatie