Het logo is eigendom van Fanboerneiminsken, akkoord om te gebruiken!
Het logo is eigendom van Fanboerneiminsken, akkoord om te gebruiken! www.fanboerneiminsken.frl

‘Fan boer nei minsken Markt’ in Sneek

zondag 14 april 2024 12:00

SNEEK - Na het overweldigende succes van vorig jaar komt er opnieuw een ‘Fan boer nei minsken Markt’ in Sneek. Met (h)eerlijke producten uit Friesland. De markt is op zondag 14 april van 12:00 tot 16:00 uur en vindt plaats op It Ges 10, 8606 JK in Sneek

De markt wordt georganiseerd door de stichting ‘Fan boer nei minsken’ in samenwerking met BYNT.

‘Fan boer nei minsken’ is een stichting die het organiseren van markten faciliteert, de stichting heeft geen winstoogmerk en werkt alleen met vrijwilligers. Het doel van ‘Fan boer nei minsken‘ is om mensen te laten zien wat voor prachtige producten ons mooie Fryslân te bieden heeft, het liefst rechtstreeks van de boer, zodat men vragen kan stellen over de producten, zodat je weer weet wat je eet! 

Zo is er bijvoorbeeld heerlijke paling uit Gaastmeer, gevangen en gerookt door Andries van Netten. Daarnaast is er Groente, Vlees, Wild, Noten, Kruiden, Thee, Sappen, Siropen, lokaal gebrouwen bier, Kruidenlikeur en meer! 

Kom gezellig langs! Neem contant geld en een (koel)tas mee!