open-bedrijvendag-swf_4253708156.jpg
open-bedrijvendag-swf_4253708156.jpg

Open Bedrijvendag SWF

zaterdag 9 maart 2024 10:00 tot 16:00

Súdwest-Fryslân – Maar liefst 11.975 bedrijven in uiteenlopende sectoren: Súdwest-Fryslân bruist van bedrijvigheid. Daar staat niet iedereen bij stil, maar op zaterdag 9 maart 2024 van 10:00 tot 16:00 uur kan je er niet omheen: bedrijvig Súdwest opent haar deuren voor het grote publiek. Om geïnteresseerden een uniek kijkje achter de schermen te geven. Om studenten een idee te geven wat er in onze regio allemaal voor moois gebeurt. Om werkzoekenden en nieuwkomers op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De Open Bedrijvendag SWF is het moment om vrijblijvend een kijkje achter de schermen te nemen bij deelnemende bedrijvenin de buurt.

Bedrijven groot en klein tussen de Afsluitdijk, Stavoren en Sneek 

De Open Bedrijvendag SWF is een initiatief van Vereniging Ondernemend Sneek. “Na drie succesvolle edities van het Werkfestival, twee geslaagde Werkcongressen en een Inspiratietour, is het – letterlijk en figuurlijk – tijd om deuren te openen”, aldus de organisatie. Van grote bedrijven in de 83 dorpen tot kleine bedrijven in de 6 steden en andersom: alle bedrijven in het gebied tussen de Afsluitdijk, Stavoren en Sneek hebben de mogelijkheid om deel te nemen. Om gelijktijdig hun deuren wagenwijd open te zetten voor rondleidingen, demonstraties, workshops of een lekker bakje koffie.

Meer dan alleen deuren openzetten 

Voor bedrijven is het de kans om de buitenwereld te laten zien wat er zich allemaal afspeelt achter die bedrijfsmuren en wat het bedrijf te bieden heeft. Om het verhaal van het bedrijf te vertellen en anderen te inspireren. “Bij de Open Bedrijvendag SWF draait het om beleven en sfeerproeven. Het is dan ook niet de bedoeling dat bedrijven alleen maar de deuren openzetten. Zo maken we routes naar bedrijven die mooie voorbeelden laten zien van innovaties, dit bijvoorbeeld met AI. Bij verschillende bedrijven organiseren we leuke culturele acts die je gratis kunt bijwonen. Ook bieden we interessante sprekers aan om bij bedrijven een Súdwest (TED) Talk te geven. Dat trekt ongetwijfeld weer een nieuw publiek naar jouw bedrijf!”  

Kijkje achter de schermen 

Van jachtbouw tot zakelijke dienstverlening, van zorg tot transport, er is van alles te zien en te doen tijdens de Open Bedrijvendag SWF. Met bezoekers van jong tot oud is het een feestje voor iedereen: bewoners, geïnteresseerden, werkzoekenden, studenten, nieuwkomers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Óók voor degenen die nog een studie- of beroepskeuze moeten maken, nadenken over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig zijn: kom binnen en neem een kijkje achter de schermen! 

Bedrijvig Súdwest: meld je aan en open je deuren

“Laat de regio zien wat je doet! Samen met alle andere bedrijven in Súdwest maak je veel meer impact dan alleen.” Meer informatie over deelnemen en aanmelden: https://werkfestivalsneek.nl/open-bedrijvendag-swf

Locatie