654cacc184e3e_2861554149.jpg
654cacc184e3e_2861554149.jpg

Voorstelling Kiekeboe!

vrijdag 8 maart 2024 10:00

Voorstelling Kiekeboe!

‘Kiekeboe!’ is een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen. Geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Laat je verrassen in deze stoffen wereld voor de allerkleinsten!

Na de voorstelling kunnen de kinderen volledig spelen in en met het decor! Kinderen mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel met ons en de dieren spelen en herbeleven!

Is jouw kind lid van de Bibliotheek en ben je zelf niet lid? Dan kan jij in dit geval als ouder/verzorger mee voor de prijs van iemand die lid is van de Bibliotheek

Locatie