klein-2349-sven-figee-c-mark-van-stokkum-liggend-gemaakt_1975043311.jpg
klein-2349-sven-figee-c-mark-van-stokkum-liggend-gemaakt_1975043311.jpg

Noord Nederlands Orkest met Sven Figee: Hammond in de hoofdrol

zaterdag 9 december 2023 20:15

Vandaag geen klassiek, pop of jazz – alleen grenzeloze muziek! Laat je aangrijpen door absolute klassiekers van Bach en Mozart, ontspan daarna bij relaxte classics van jazziconen Thelonious Monk en John Scofield.

Arvo Pärt’s haast esoterische Summa for Strings blijkt vervolgens stilte voor de storm, want Metallica en de Beatles trekken je weer met beide benen op de grond. Na Glass’ tijdloze The Hours reis je terug langs Monk, Bach en Metallica met als superswingend slot de Hammond-hit Svoogaloo.

Maak een wereldreis zonder ook maar één grens te ervaren. Avontuurlijker dan dit wordt het niet.

Locatie