img-3558_3370660963.jpg
img-3558_3370660963.jpg

Kostganger

zaterdag 2 december 2023 20:00 tot 21:30

Eljakim van de Sande is een getalenteerd muzikant uit het Noorden van Nederland. Hij zingt eigengemaakte teksten en begeleidt zichzelf met piano of gitaar. Muziek zit hem in het bloed, vanaf zijn vroegste jeugd speelt hij in bands. Vanaf 2016 componeert en produceert hij zijn eigen muziek onder de naam Celsus. In 2018 kwam zijn eerste album ‘Sway’ uit.  Niet alleen muzikaal, ook theatraal timmert hij sindsdien aan de weg. Met een opleiding kleinkunst in Utrecht bekwaamde hij zich daarin. De laatste jaren treedt de kunstenaar op, op allerlei podia, door heel Nederland. ‘Ik geloof dat muziek iets is om samen van te genieten. De olie in ons menselijk bestaan’, zegt hij daarover. 

De theatershow Kostganger gaat over een jongen die opgroeit in een dorpje ergens in het noorden van Nederland. Echter past hij niet zo goed bij de trage en steeds meer grijzer geworden omgeving van dit dorp. De vraag is of hij kan ontsnappen? Deze 45 minuten durende voorstelling, vertelt en gespeeld middels liedjes en verhalen, zie je door de ogen van zijn beste vriend. Dit melancholische verhaal gaat naast het contrast tussen vroeger en nu ook over vriendschap en afscheid. 

Locatie