14e editie Bedrijvenvolleybaltoernooi in Schuttersveldhal Sneek

0

Sneek – Op vrijdag 15 februari a.s. gaat alweer de veertiende editie van het bedrijvenvolleybaltoernooi Sneek van start. Zeker 16 bedrijventeams gaan ook deze editie op sportieve wijze de strijd met elkaar aan in Sporthal Schuttersveld aan de Thomas Zandstrastraat 1 te Sneek.

De aanvang van de eerste wedstrijd is 19.00 uur en de laatste wedstrijd begint ca 22.30 uur. De wedstrijden worden begeleid door een groot aantal vrijwilligers. De deelnemende teams willen natuurlijk aangemoedigd worden en toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom. De toernooicommissie wenst een ieder een gezellig en sportief toernooi toe!

De poule-indeling is te vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/bedrijvenvolleybal/

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend