What Will People Say in Filmhuis Sneek

0

Sneek- What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden.

Filmbeschrijving

What Will People Say is een aangrijpend en ontroerend verhaal over de complexe relatie tussen een vader en zijn dochter, een jong meisje dat haar eigen weg moet vinden. De zestienjarige Nisha leidt een dubbelleven. Thuis, bij haar ouders is ze de perfecte Pakistaanse dochter, maar als ze uitgaat met haar vrienden is ze een doorsnee Noorse tiener. Als haar vader haar met haar vriendje betrapt, stort Nisha’s wereld in. Haar ouders willen een voorbeeld stellen en besluiten haar te kidnappen en haar onder te brengen bij familie in Pakistan. In een land waar ze nooit gewoond heeft, wordt Nisha gedwongen zich aan te passen aan de cultuur van haar ouders. What Will People Say is het autobiografische verhaal van regisseur Iram Haq.

Afkomstig uit Noorwegen

Te zien op dinsdag, 12 februari 2019 om 20:00

Genre Drama

Speelduur 106 minuten

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend