Verras je Valentijn met een liefdesmenu

0

Sneek – Wat is er beter dan je Valentijn verrassen met een romantisch diner en tegelijk samen kunnen profiteren van leuke kortingen bij lokale ondernemers? Dit klinkt als een Valentijn win-win! Komen jullie op Valentijnsdag samen eten bij Proeflokaal, dan ontvang je na afloop een leuke goodiebag.

De chefs van Proeflokaal hebben een speciaal menu samengesteld voor alle tortelduifjes. Voor 29.50 p.p. staat de tafel vol lekkere gerechten en krijgt iedereen een glaasje bubbels vooraf. Dit menu kan uitgebreid worden met een wijnarrangement voor 14.50 p.p. Proost op de liefde!
Een tafel reserveren voor je Valentijn kan via www.proeflokaalsneek.nl.  Vrienden uit de friendzone zijn ook welkom!

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend