Legend Reen Sneek neemt koppositie over

0

Heerde – Afgelopen zaterdag speelde Legend Reen Sneek uit in Heerde tegen de nr. 4 Makkers van Wilma. Door de knappe 6-4 overwinning en het verlies van koploper Dissel uit Staphorst is Legend Reen Sneek de kersverse koploper.

De roundrobin werd met 9-7 door Sneek gewonnen. In de eerste 2 single partijen moest Gijsbert van Malsen en Theo de Jong buigen voor respectievelijk Sven Groen en Daniel Bakker. Hierna wisten Meinte Hibma en Jitse v/d Wal hun partijen wel te winnen tegen Elmar Schiffmacher en Jan de Weerdt. Tussenstand 3-2 voor Legend Reen Sneek. In de koppels verloren Meinte Hibma en de voor Theo de Jong ingevallen Gillian Dobber hun eerste partij tegen Sven en Elmar 3-3. Gijsbert en Jitse wonnen hierna van Daniel en Jan maar verloren van Sven en Elmar, 4-4. In het laatste koppel wonnen Meinte en Gillian overtuigend met 3-0 van Daniel en Jan 4-5. In de afsluitende solopartij namen Sven en Jitse het tegen elkaar op, na een zenuwslopende partij trok Jitse met 4-3 de partij en wedstrijd over de streep. Eindstand 6-4 in het voordeel van Legend Reen Sneek. Door het verlies van koploper Dissel uit Staphorst is Legend Reen Sneek nu de kersverse koploper in de Overgangsklasse A.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend