Straight A’s gaat halfjaar proefdraaien in eerdere Mootz

0

Sneek-Sneker evenementen organisatie Straight A’s Entertainment huurt voor een half jaar het horeca etablissement Kruizebroederstraat 25 te Sneek, beter bekend als de Mootz of voor de nog oudere generatie La Bohême. De organisatie, bekend van Soul Sonic ( Outdoor ) , Ladi Dadi, Good Times en diverse andere feesten en concerten, zal de locatie gebruiken voor hun lopende concepten maar ook voor het uitproberen van nieuwe activiteiten.

De deuren zullen alleen worden geopend tijdens deze evenementen en verder niet op reguliere horecatijden. Het pand, dat geruime tijd leeg stond, krijgt daarmee weer een publieke horeca functie.

Daniël Huitema (links) en Jelte Zeilstra

Straight A’s Entertainment was zich al langer aan het oriënteren naar een geschikte locatie waar ze hun evenementen zouden kunnen organiseren, zo liet Daniël Huitema weten. “Want wij zijn van mening dat we met onze evenementen kunnen voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar 30+ avonden”, aldus Huitema die het project samen met zijn compagnon Jelte Zeilstra gaat opzetten.

Binnenkort zal de naam bekend worden gemaakt evenals de data van de eerste feesten.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend