Netunia’24 blameert zich na winterstop

0

Sneek- De waterpoloheren van Neptunia’24 hebben zichzelf een slechte dienst bewezen in de eerste wedstrijd na de winterstop. Thuis, in zwembad ‘it Rak’ kwam de ploeg van speler/coach Arjen van Leeningen niet verder dan een schamele 5-5 tegen De Reest uit Meppel.

De Snekers waren vanaf de eerste minuut slap en afwachtend. Verdedigend is de ploeg altijd zeer sterk maar dit werd zaterdag te vaak afgefloten waardoor de gasten veelvuldig een overtalsituatie mochten spelen. Aanvallend zat het er vanaf het begin al niet in, menig schot belandde op paal, lat en Meppeler doelman.

Toen De Reest in de derde periode de leiding nam moest Neptunia alle zeilen bij zetten om terug te komen. Dat lukte maar in de resterende vierde periode waren alle krachten en ideeën op.

Doelpunten Neptunia’24: Wessel Westra (2x), Edwin de Boer, Rutger van Leeningen en Niels van der Zweep (allen 1x).

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend