Kerst met Tinto!   

0

Sneek- Op zaterdag 22 december, als Lewinski een en al Kerstsfeer ademt, komt Muziektheater Tinto! uit Sneek haar mooiste kerstliedjes ten gehore brengen. Zoals u gewend bent van Tinto! zullen de kerstliedjes eigentijds en meerstemmig worden gezongen; zowel a capella als met muziekband/live begeleiding. Zij zijn al sinds de zomer bezig met het samenstellen en arrangeren van een veelzijdig repertoire van bekende en minder bekende liedjes in diverse talen, en natuurlijk zal de theatrale twist van Tinto! niet ontbreken.

Dus wil je dit jaar extra lang van de Kerstsfeer genieten, kom dan 22 december naar dit gezellige en intieme Kerstoptreden. Van te voren is het mogelijk een hapje mee te eten. Reserveren hiervoor is noodzakelijk. Ook eventuele dieetwensen graag vooraf aan ons doorgeven.  Eten vanaf 18:00 tot 19:30 Tinto! speelt voor u vanaf 20:00 uur.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend