Vijfde editie vernieuwde Opa de Vries zaalvoetbaltoernooi

0

Sneek – Hoewel de voetzoekers en 1.000-klappers al een paar dagen verstomd zijn, zorgt Black Boys op 4 januari 2019 opnieuw voor vuurwerk. Dan staat namelijk de vijfde editie van het vernieuwde Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi op het programma. Een mooi festijn om de champagne en de oliebollen er even uit te zweten.

Ook dit jaar vindt dit knallende evenement weer in de Sneker Sporthal aan de Van Giffenstraat plaats en wordt het toernooi sinds dit jaar in samenwerking met Café ’t Singeltje georganiseerd.

Net als andere jaren bestaat ook nu weer de mogelijkheid om deel te nemen in de prestatie- of in de recreatiepoule oftewel de pilspoule. Of met andere woorden, een poule voor het zwaardere vuurwerk en ééntje voor zeg maar de sterretjes. Voor deze beide poules hebben Black Boys en Café ‘t Singeltje passende prijzen beschikbaar gesteld en die worden net als alle andere prijzen na afloop van het toernooi rond 21:30 uur onder begeleiding van live-muziek in het café aan de singel uitgereikt.

Het toernooi begint om 16.00 uur en ieder team ontvangt bonnen voor een bittergarnituur bij de Sneker Sporthal en munten voor consumpties bij Café ‘t Singeltje op basis van zeven spelers per team. (Als je met meer of minder spelers deelneemt, verandert het aantal bonnen c.q. consumptiemunten niet mee).

De kosten van deelname bedragen zeventig nieuwe Hollandse dukaten oftewel zeventig euro per team. een bittergarnituur van Sportcafé de Sneeker en 10 Café ‘t Singeltje-consumptiemunten.

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar opadevries@vvblackboys.nl.

Met daarin de volgende gegevens:
a. naam van de teamcaptain
b. telefoonnummer van de teamcaptain
c. e-mailadres van de teamcaptain
d. de naam van het team
e. prestatie- of pilspoule

Het inschrijfgeld ad € 70,– dient vooraf en uiterlijk op 1 januari 2019 onder vermelding van de teamnaam te worden overgemaakt naar v.v. Black Boys op IBAN-rekeningnummer NL64 RABO 0359 5070 93.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend