Warme Winter Locatie voor de Flinke Winter Favorieten op 8 & 9 december

0

Hemelum- Na 9 jaar lang, iedere winter het weiland om te bouwen tot de leukste, gezelligste en mooiste winkelstraat van Nederland, gaan we nu van een voormalige boerderij naar een voormalige melkfabriek. De locatie van zeilschool de Morra biedt voor de Favorieten de perfecte mix tussen binnen en buiten. De mogelijkheden zijn enorm en maken dat het team van de Flinkefarm zich weer helemaal kan uitleven met nieuwe ideeën.

Er is veel ruimte voor workshops, die er zowel voor kinderen als volwassenen volop zullen zijn. Daarnaast zijn weer de beste deelnemers voor u geselecteerd om een goede start te maken met je kerstinkopen. Bij ruim 60 deelnemers kun je terecht om te items te kopen, je te laten verwennen, smakelijke items te kopen en te genieten van de mooie line up aan live artiesten.

De fabriek is sfeervol aangekleed en overal branden de houtkachels en worden de paden verlicht door honderden meters prikkabel.

Hou ons evenement op facebook in de gaten voor alle deelnemers en ander updates: https://www.facebook.com/events/339624190140929/permalink/339625496807465/

Kom shoppen, inspiratie opdoen, maar vooral genieten op de Flinke Winter Favorieten van 2018!

Entree

De Flinke Winter Favorieten worden dit jaar gehouden op 8 en 9 december. De openingstijden voor beide dagen zijn van 11.00uur tot 18.00uur. De entree voor de Flinke Favorieten bedraagt 5,00 euro per volwassene, kinderen tussen 4-12 jaar betalen 2,00 euro en de kleinste bezoekers (tot 4 jaar) mogen gratis het creatieve evenemententerrein betreden.

Parkeren is gratis en door een team van parkeerders wordt voor iedereen een goede parkeerplek gezocht.

Kijk voor meer info over De Flinke Favorieten en alle andere activiteiten van de Flinkefarm op www.itflinkboskje.nl.

Locatie adres: Zeilschool de Morra, Buorren 31, 8584 VC Hemelum

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend