Rasterhoffpark blijft Ype van der Werf verbazen

0

Sneek- Ype van der Werf deelt graag de mooie momenten die hij in het Rasterhoffpark van Sneek meemaakt. Afgelopen maandag zag Ype op een boomstam in het park met  ‘vreemd spul’. Zijn eerste gedachten waren dan ook ‘bah wat is dat’.

Toch weerhield het de natuurliefhebber pur sang er niet van om een foto te nemen en info in te winnen bij een deskundige. Ook de kenner wist niet wat Ype op de gevoelige plaat had vastgelegd.

Twee dagen later kwam Ype weer bij de bewuste stam en zag toen tot zijn grote verbazing dat het ‘vreemde spul’ het begin was van een Oesterzwam! “De natuur verbaasde mij opnieuw”, mailde Ype met twee foto’s als bewijs.

Hoe zat dat ook al weer met het verhaal van Hans Christiaan Andersen? Het lelijke jonge eendje…!

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend