Jazz meets Poetry in Podium Lewinski

0

Sneek- Op 2 december vindt in Podium Lewinski in Sneek een uniek evenement plaats: Jazz meets Poetry. In dit nieuwe concept brengt de Stichting FryX dichters en jazzmusici bij elkaar, waarbij beide uitgedaagd zullen worden om uit hun comfortzone te treden. Door de samensmelting van het gesproken woord met muziek beleef je beide kunstvormen op een nieuwe en vernieuwende manier.

Er worden gedichten in het Fries, Nederlands, Stadsfries en Engels voorgedragen door dichters Annemarie Lindeboom, Janna van der Meer, Marrit Jellema, Babs Kakazaa, Dorien Dijkhuis en Marten Visser. Zij worden begeleid door een speciaal voor deze middag samengesteld jazzensemble. De middag wordt gepresenteerd door Amieke de Rapper.

Deze bijzondere middag vindt plaats op zondag 2 december vanaf 15 uur in Lewinski, Waterhoenstraat 2, Sneek. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.lewinski.nl

Op de foto: Dichteres Annemarie Lindeboom.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend