Kilkenny’s vanavond in de Ierse Pub

0

Sneek- Vanavond spelen de Kilkenny’s vanaf 20.00 uur in de Ierse Pub van Sneek. Een uniek concert van deze Ierse superband. Vanmiddag waren banjospeler en zanger Dave Cashin (28), mandolinespeler en gitarist Robbie Campion (25), percussionist en drummer David Long (23) en bassist Tommy Mackey (27) al even in de pub, waar Piet Paulusma ook nog langs kwam. Piet’s weerbericht komt dan vanavond ook uit Sneek!

De Poort van Cleef in Café Top 100

Gister werd bekend dat de Poort van Cleef, oftewel in de volksmond de Ierse Pub in Sneek, weer terug te vinden is in de Café Top 100, en wel op plaats nummer 62. Het juryrapport:

“Welkom terug! De Poort van Cleef is een oude bekende van de Café Top 100. Stond in het verleden Jan van Omme alleen aan het roer, sinds 2016 heeft hij gezelschap van dochter en mede-eigenaar Anouk. Een echt drinkcafé met op de kaart wat snacks voor de lekkere trek.

De Poort van Cleef noemt zich een Ierse pub. Er staan zeker 80 soorten whisky op de planken achter de bar. Maar, zegt het jurylid, verder zijn er weinig elementen te ontdekken uit het land van St. Patrick. Die constatering deden we in het verleden al vaker. Het jurylid tipt dat juist door een accentuering van dit element de zaak zich duidelijker kan positioneren van de vele collega’s in de watersporthoofdplaats van Friesland. Neemt niet weg dat het bezoek als erg prettig werd ervaren. Vriendelijke bardame, de bieren goed getapt en uitgeserveerd. ‘Je voelt je er gelijk thuis.”

Foto: Henk van der Veer

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend