Trio Bauke van der Woude met ‘Teare ferskes’ in Goënga

0

Goënga – Een nieuw programma van Bauke van der Woude, Campbell Forbes en Daan Schaaf. Bauke en Campbell zijn beide de vijfenzestig jaar gepasseerd. Daan is nog piepjong. Ze delen de liefde voor de “Teare Ferskes”. Het was Campbell die vaak zei dat het leven misschien wel het mooist is wanneer je op tijd vrede weet te sluiten met alles wat er in het leven op je pad komt. Dat leverde bij Bauke de nodige “Teare Ferskes” op. Daan motiveerde Bauke er een programma over te maken.

“Teare Ferskes”. Zelfgemaakte liedjes in het Fries en stadsfries. Bestaande maar ook veel nieuwe liedjes. Wees gerust…je komt beslist niet huilend thuis.

Zondagmiddag 25 november

Aanvang 15:00 uur in het kerkje van Goënga.

Toegang gratis met na afloop het ‘Ponkje’

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend