Water weer kalm bij Zwembad Vitaloo

0

Bolsward- Stichting ONS zwembad en Optisport hebben de handen opnieuw ineengeslagen en werken samen aan een plan voor de toekomst van Zwembad Vitaloo Bolswa

Afgelopen periode is er frictie ontstaan doordat naast Optisport ook Stichting ONS zwembad zichzelf als mogelijke exploitant voor Zwembad Vitaloo had opgeworpen. Deze week zijn er verhelderende gesprekken geweest tussen Optisport en Stichting ONS zwembad en is de kou uit de lucht.

Beide partijen hebben afgesproken samen te werken om het zwembad open te houden voor de inwoners van Bolsward. Niet als twee concurrerende partijen naast elkaar maar samen werken aan de toekomst voor Zwembad Vitaloo. Concreet leidt dit tot het inzetten van meer vrijwilligers en het schrijven van een gezamenlijk plan van aanpak dat uiterlijk in januari 2019 door Stichting ONS Zwembad en Optisport gepresenteerd zal worden aan de gemeenteraad van de gemeente SWF.

Optisport en Stichting ONS zwembad vragen de gemeenteraad om uiterlijk in april 2019 een definitief besluit te nemen over periode na het aflopen van het contract met Optisport.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend