Opnieuw Bib Gourmand voor Le Petit Bistro Sneek

0

Sneek- Michelin maakt met veel genoegen de nieuwe selectie van de Bib Gourmand Benelux bekend. De gids verzamelt restaurants die bij de inspecteurs van de MICHELIN gids in de smaak vallen door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden allemaal een volledig menu aan (voor-, hoofd- en nagerecht) voor maximaal 37 euro. In de elfde editie van deze gids hebben de inspecteurs opnieuw heel wat lievelingsadressen verzameld.

De gids geniet elk jaar van een steeds grotere populariteit. “Onze inspecteurs voelen het tijdens hun bezoeken: restaurateurs streven naar deze onderscheiding, ze doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Ze beperken zich niet tot e?e?n menu maar bieden een ruime keuze met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Geen wonder dat steeds meer gasten op zoek zijn naar een restaurant met een Bib Gourmand”, aldus Michael ELLIS, internationaal directeur van de MICHELIN gidsen. Michelin beloond Le Petit Bistro in Sneek opnieuw

Succes voor Le Petit Bistro in Sneek. We zijn trots dat we wederom deze erkenning mogen ontvangen. Voor de derde keer met Le Petit Bistro en voor de 14 e keer totaal dus prachtig aldus patron eigenaar Jan Gerard van der Wal. Ook mooi is dat Bistro Nijholt in Beetsterzwaag de BiB heeft behouden, mijn dochter Jeska van der Wal zwaait de scepter in deze bistro als gastvrouw, je kan dus spreken van twee BiB’s binnen één familie! Dus daar ben ik trots op.”

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend