Sinterklaassprookje in Theater Sneek

0
Sneek- Ook dit jaar wordt het bekende Sinterklaassprookje weer opgevoerd in Theater Sneek. Leerlingen van het basisonderwijs in Sneek e.o. worden vermaakt met een zowel spannend als kolderiek verhaal: “De Smaragd van Sumatra”.
Dit jaar gaan bewoners van het Indonesische eiland Sumatra op zoek naar een smaragd. Zij krijgen daarbij de hulp van de Garuda, een magische, indrukwekkende mensvogel.
Op vrijdagochtend 23 november zijn er 2 voorstellingen. De eerste begint om 9 uur. Bij de tweede voorstelling (om 11 uur) zijn ook andere belangstellenden welkom. Om samen met enkele honderden schoolkinderen eerst te worden opgevangen door Sint en Piet. En daarna te genieten van toneelspel door vooral groepsleerkrachten uit het openbaar basisonderwijs te Sneek.
Het is al weer de 91e editie van het jaarlijkse Sinterklaassprookje. De laatste jaren werd het toneelspel eigentijds afgewisseld met video-opnames, eerder elders opgenomen. Dit jaar is nieuw, dat het decor voor een deel digitaal wordt geprojecteerd.
De kaartverkoop is op 23 november vanaf 10.30 uur in de foyer van Theater Sneek.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend