Sneker Lotta Sophie en Dr. Love Classic Night in Bolwerk Sneek

0

Sneek – Meeslepende songs, catchy melodieën en een combinatie van pop, soul en jazz zorgen voor prachtige liedjes bij de try-out van Lotta Sophie. De in Sneek opgegroeide zangeres en actrice Lotta Sophie Bakker was de afgelopen jaren te zien in voorstellingen als ‘Soldaat van Oranje’, de musical, en ‘Scrooge’ met Brigitte Kaandorp. Na het afronden van de rol van Ada in ‘Soldaat van Oranje’, besloot zij zich op haar eigen muziek te storten.

Het resultaat van maanden werken in de studio laat Lotta Sophie op 5 oktober in het Bolwerk voor het eerst horen: Hour of the Wolf. Op dit moment is de 25-jarige druk bezig met de opnames voor haar debuutalbum. Het eerste voorproefje zal deze avond live ten gehore gebracht worden. Een echte primeur.

Haar muziek gaat over de nacht, het uur van de wolf: gevaarlijk, grillig en onvoorspelbaar, maar ook vol fantasie en dromen. Dit alles is terug te horen in de muziek die Lotta (voornamelijk ’s nachts) heeft geschreven. Lotta Sophie wordt live vergezeld door een fantastische band met Yordi Petit (drums), Angelo Boltini (gitaar/toetsen), Reindert Kragt (bas/toetsen), Saar Bakker (zang) en Machiel Rodenburg (zang).

Dr. Love

Na het grote succes in maart keert de Dr. Love Dance Classic Night op zaterdag 6 oktober terug!
Een ouderwets heerlijk avondje dansen en weer helemaal uit je dak gaan op die onvervalste dansklassiekers van toen.

Beleef opnieuw de 70’s, 80’s en 90’s. Waan je terug in de tijd met al die aanstekelijke en onovertroffen hits. Want al jouw favoriete nummers komen voorbij. ABBA, Aretha Franklin, Chic, Diana Ross, Donna Summer, Dr. Alban, Gloria Gaynor, Haddaway, Kool & the Gang, Michael Jackson, The Trammps, Sister Sledge, Whitney Houston en nog heel veel meer!

De danseressen steken het vuurtje aan en gaan weer los op het podium. Evenals de blazers op saxofoon, trompet en trombone, die zorgen voor nog meer heerlijke feeling-good-vibes.

Foto van Lotta Sophie door Lieke Romeijn

  • Vr. 5 OKTOBER 2018
    • LOTTA SOPHIE (try-out)
    • 21.00 uur / gratis
  • Za. 6 OKTOBER 2018
    • LOVE DANCE CLASSIC NIGHT
    • 21.00 uur / vvk € 10,- zaal € 15,-

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend