Help de ‘Flits van Snits’ aan de titel Unieke Sporter 2018

0

Sneek – ID-tandemwielrenner Leon Brinksma, alias de Flits van Snits, heeft de halve finale bereikt van de verkiezing tot Uniek Sporttalent 2018 en wil uiteraard door naar de finale. Daarvoor moet hij de top-2 bereiken. Van 25-9 tot 4-10-2018 kan iedereen zijn stem uitbrengen op deze licht verstandelijke en visuele beperkte tandemwielrenner via https://www.unieksporten.nl/sporttalent/deelnemers/264/leon-brinksma/stemronde/0

Leon is een echte vechter, een doorzetter en bloedfanatiek. Hij leeft voor zijn sport en gaat voor de winst. Door zijn visuele beperking kan hij niet zelfstandig wielrennen, maar met een ‘piloot’ voorop vliegt hij over de weg. Soms halen ze snelheden van meer dan 50 kilometer per uur! Inmiddels heeft hij ontelbare prijzen gewonnen. Maar de prijzen die hij won op de Special Olympics zijn voor hem extra speciaal.

Hij laat zich absoluut niet tegenhouden door zijn beperkingen en wil, naast zo hard mogelijk fietsen, ook heel graag zijn sport én ID-cycling promoten. Kortom, help Leon Brinksma uit Sneek, de Flits van Snits naar de titel door je stem uit te brengen en dit bericht zoveel mogelijk te delen.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend