Dinsdagavond 2 oktober Joodse avond in Zuiderkerk Sneek

0

Sneek – De vroegere Commissie Kerk en Israël van de PKN te Sneek organiseert nog een laatste activiteit rond een van haar doelstellingen: het aandacht besteden aan de Joodse wortels van het christendom. Het 70-jarig bestaan van de staat Israël dit jaar  leek haar een passende gelegenheid daarvoor.

De avond, op 2 oktober a.s, zal bestaan uit twee gedeelten: een Joodse driegangenmaaltijd én een lezing van ds. Ruud Bartlema over de mystieke betekenis van het Hebreeuwse alefbeth. De kosten voor de maaltijd bedragen 12.50 euro p.p.; de lezing (en de koffie) zijn gratis (een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom!). Voor de maaltijd kunt u zich aanmelden via de intekenlijsten die de komende weken in de hal van de kerken liggen of per e-mail: mapje 1938@gmail.com.

Overige gegevens

De maaltijd en de lezing vinden plaats in de Zuiderkerk, Rienck Bockemakade 7. Voor de maaltijd geldt: inloop om 17.45 uur, aanvang maaltijd 18.30 uur. De lezing begint om 20.00 uur; de zaal is open om 19.30 uur.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend