Sneker Judo Club Sato wint zes prijzen in Veendam

0

Veendam-De net opgerichte Judo Club Sato uit Sneek was aanwezig op een sterk bezet internationaal judo toernooi in Veendam. Van de zes judoka’s wisten vijf judoka’s met mooi en verzorgend judo een prijs te pakken. Inaya Verharen (Gorredijk) wist alle partijen met de hoogste score (ippon) te winnen en pakt de eerste gouden medaille voor Judo Club Sato. Omar Rokic (Sneek) deed mee aan twee gewichtsklassen.

In de ochtend wist Omar met hard knokken en uitstekende judo een zilveren medaille te winnen.Twee uur later ging Omar weer op de judo mat met inzet,technische judo en hard werken wist Omar weer een mooie derde plaats te veroveren. De gebroeders Kingma (Sint Jacobiparochie)Jouke en Teije hebben ook mooi en verzorgend judo laten zien. Jouke wint brons en Teije is helaas net buiten de prijzen gevallen.

Nadja Rokic (Sneek) pakte ook brons. Nadja ging ook met passie en plezier op de judo mat en heeft ook mooi technische judo laten zien. Rubin Walinga (Dronrijp) pakt het zilver! Walinga heeft ook mooi en verzorgde judo laten zien, met veel passie!

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend