Festival Jazzy Koudum

0

Koudum-In het kader van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa zal op zaterdag 29 september het Festival Jazzy Koudum worden gehouden.

Gestart wordt met de Dixieland Crackerjacks. Zij treden eerst op bij verzorgingshuis Finke en lopen daarna naar muziekpodium Centrium. Daarna volgt de Bogerman Big Band, met jongelui van het Bogerman College. Vervolgens Leoville Jazzorkest met swing-/jazz-standards, ballads en bossa’s. Aan het einde van de middag lekker loungen bij Jannie Brandsma Combo. En ‘s avonds treedt Big Band Cue op.

Het festival zal grotendeels plaats vinden op muziekpodium Centrium op het ‘Frieslandplein’ in Koudum. Hoek Hoofdstraat / Hoogstraat. Natuurlijk zal ook de inwendige mens goed verzorgd worden. En op het plein zullen in wat kraampjes leuke spullen te koop zijn. Op de Facebook-pagina van Jazzy Koudum vindt u meer informatie, onder meer over de exacte tijden.

Iedereen is van harte welkom rondom het Centrium tijdens Jazzy Koudum. Toegang is vrij.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend