Black Boys verliest waar het eens won

0

Surhuisterveen- Ruim vier jaar geleden begon voor Black Boys nadat de heenwedstrijd met 1-0 was gewonnen, na een 2-2 gelijkspel tegen Surhuisterveen de hernieuwde reis door de vierde klasse. Vandaag startte Black Boys op dezelfde locatie en tegen dezelfde tegenstander onder leiding van trainer Lars Niemarkt episode vijf van die reis na een 1-0 ruststand met een 2-0 nederlaag.

Black Boys hield op sportpark It Ketting bijna een half uur het slot op de keten, maar toen wist de thuisclub door toedoen van Bart Bosgra toch de sleutel te vinden. Die achterstand was weliswaar vervelend, maar niet onoverkomelijk. De Zwartjes hielden vervolgens dan ook lang zicht op een beter resultaat, totdat de Snekers na iets meer dan een uur spelen binnen de beruchte lijnen in de fout gingen en arbiter Wijnstra onverbiddelijk naar de stip wees. Vanaf die zorgvuldig uitgemeten plek maakte Wierd Hamstra vervolgens geen fout en daarmee gooide hij de wedstrijd zo goed als definitief in het slot. Dat werd daarna bevestigd want Black Boys slaagde er in de resterende speeltijd niet meer in om de aansluiting laat staan de gelijkmaker te realiseren en zo eindigde het bezoek aan de plek waar eens de victorie begon, nu met een kleine nederlaag.

Black Boys dat deze week vernam dat Lemmer en Nieuweschoot in vier B de plekken van Sint Jacob en Zwaagwesteinde innemen, vervolgt de reis komende zondag met een thuiswedstrijd. Op Sportcentrum Schuttersveld is het Drachtster ONB dat vandaag met 3-0 van De Wâlden won, dan de tegenstander.

Bron: http://pengel.weebly.com

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend