Morgen Open Manegedagen op Ruitersportcentrum Sneek

0

Sneek- Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er op een manege aan toe gaat? Of willen weten wat je allemaal kunt doen met paarden en pony’s? Kom dan met het hele gezin naar de landelijke Open Manegedag op RSC_Sneek! Van 10.00 tot 16.00 openen wij de deuren van onze manege en je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Tijdens de dag staan er leuke activiteiten op het programma, ponyrijden, clinic grondwerk, clinic paard&coach, clinic vrijheidsdressuur, huifkarrit, schminken en nog veel meer.

Ruitersportcentrumsneek is een 4 sterren manege gevestigd in Sneek en geeft met plezier lessen aan  kinderen en volwassenen. Met de Open Manegedag kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de wereld van paarden en pony’s. De Open Manegedagen is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Nationale sportweek

De Open Manegedagen worden gehouden in de eerste week van de Nationale Sportweek. Deze Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten, iets waar de Open Manegedagen uitstekend op aansluiten. Bovendien maken alle bezoekers van de Open Manegedagen kans op een jaar lang gratis paardrijden op een FNRS-manege.

 Ruitersportcentrumsneek is aangesloten bij de FNRS. Dit betekent dat het bedrijf een kwaliteitskeurmerk en een veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport heeft. Op ons ruitersportcentrum wordt les gegeven volgens de ruiteropleiding van de KNHS en de FNRS.

 Ruitersportcentrumsneek | [Pim mulierstraat 7] | 8602 CL  | [Sneek | www.rscsneek.nl | 0515-414881

Programma

10:00 – 11:00 Opening

10:30              Huifkarrit

11:00              Demonstraties Grondwerk, Paard & Coach en Vrijheidsdressuur

12:00              Huifkarrit

13:00              Ruiters verkleed op onze manege pony’s

13:30              Pas de deux

14:00              Show Mennen

14:30              Show Carroussel

15:00              Kur op muziek

15:30              Spectaculaire springshow    

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend