Sociaal Goud met Syrische dans in Parkflat

0

Sneek- Een groep studenten organiseert op 27 September een high tea voor eenzame ouderen in de Parkflat in Sneek. Bij deze high tea zullen ook twee statushouders aanwezig zijn die een workshop zullen houden over de Syrische dans. Deze workshop word georganiseerd in verband met de week van de eenzaamheid en om de inwoners van Sneek voor te stellen aan de organisatie Sociaal Goud.

De groep studenten lopen stage bij Sociaal goud, dit is een organisatie die bijdraagt aan het welzijn van ouderen en de eenzaamheid onder ouderen wil verminderen. Sociaal Goud werkt al vanuit de Fryske Marren en Súdwest-Friesland en is nu net begonnen vanuit Sneek.

Het evenement is op 27 september in de Grote Zaal van de Parkflat Stadsfenne en begint om 15.00 uur.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend