Menu van de Chef met Leo de Ree – aflevering 3

0

SNEEK – In de derde video maakt Leo ‘GEITENKAAS GECARAMELISEERD BIETENCOUSCOUS YOGHURTSCHUIM’ voor ons klaar. Dit is zodanig gefilmd dat het ook thuis gemaakt kan worden. Mocht je dit te moeilijk vinden om te bereiden en je bent erg benieuwd naar de smaak? Niet getreurd want het staat deze week op de menukaart bij BRASSERIE DE KOPEREN KEES.

Leo is samen met zijn vrouw Atsje Schilstra eigenaar van Brasserie de Koperen Kees. Zij laten iedere bezoeker met liefde kennismaken met de beste en meest verrassende gerechten en wijnen. Beiden met jarenlange ervaring op het vlak van horeca. Zij ondernemen uit een overtuiging om vol toewijding een toegankelijk restaurant op hoog niveau te leiden.

De video’s zijn geproduceerd en geregisseerd door Lennart Rodenhuis van Rodenhuis Mediaproducties.

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend