Sneek Wit Zwart blijft ongeslagen

0

Sneek- Sneek Wit Zwart-trainer Germ de Jong had met gevoel voor historie naast Kevin Huitema ook een plek in de basis ingeruimd voor diens broertje Joey op het naar hun opa vernoemde sportpark in Nijland en dat was misschien nog wel belangrijker dan de wedstrijd zelf. Die eindigde dankzij treffers van Gerben Visser, Tarik Bourakba en Matts Bruining overigens in een 3-0 zege voor de Snekers die daarmee ook de derde wedstrijd in de poulefase van de districtsbeker noord winnend wisten af te sluiten.

Die overwinning kreeg al na iets meer dan een kwartier spelen zijn eerste voeding, toen Gerben Visser vanuit een vrije trap de 1-0 liet noteren. Zeven minuten later verdubbelde Sneek Wit Zwart die marge door toedoen van Tarik Bourakba die een prima voorziet van Matts Bruining beheerst tegen de touwen schoof. Diezelfde Bruining bepaalde diep in de tweede helft de eindstand op 0-3, toen hij een assist van invaller Joram Smits keurig verzilverde.

​Daarmee sloot Sneek Wit Zwart de voorbereiding en de poulefase van de beker ongeslagen af en dat zal voor de competitie het nodige vertrouwen geven. Die competitie begint komende zondag, wanneer het naar de eerste klasse gepromoveerde GOMOS op Tinga op bezoek komt.

Foto: Nico Altenburg

Bron: http://pengel.weebly.com

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend