KNMI: Vandaag vrij zonnig en droog

0

De Bilt – Vrij zonnig als gevolg van aanwezige sluierbewolking aanwezig waardoor de zon gedeeltelijk afgeschermd wordt. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot 23°C in het zuidoosten. De wind wordt zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Vannacht zijn er eerst flinke opklaringen. Vanuit het zuidwesten komt gedurende de nacht lage bewolking binnen drijven. Het blijft overal droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het oosten tot 15°C in het noordwestelijk kustgebied. De wind is zuidelijk en zwak, in de kustgebieden zuidwestelijk en overwegend matig.

Maandag overdag is er een tweedeling in het land. In de zuidoostelijke helft velden met hoge sluierbewolking met een deels getemperde zon, in de noordwestelijke helft overheerst aanvankelijk de lage bewolking. Deze bewolking zal gedurende de dag slechts langzaam oplossen en naar het noordoosten bewegen. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C op de Wadden tot 25°C in het zuidoosten. De wind wordt zuidwestelijk en is zwak tot matig. In de avond draait de wind naar zuidoost. (Bron: KNMI)

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend