Inspirerende schrijfcursussen in Koudum

0

Koudum- Heb je zin in eenmaal per maand een interessante en interactieve ochtend, middag of avond? Dan is een schrijfcursus poëzie of cursus korte verhalen wellicht een idee. De schrijflessen zijn te volgen bij beeldend woordkunstenaar Connie Harkema, zelf al jaren schrijver en dichter.

‘Het gaat niet om de leerstof alleen’, legt Connie uit. ‘De schrijfbijeenkomsten zorgen ook voor een ontspannend samenzijn. Hoewel er sprake is van een opbouwende lijn in de cursussen, staat bovendien elke les op zichzelf. Deze constructie biedt de mogelijkheid een of meerdere bijeenkomsten over te slaan. Vanwege het flexibele en afrondende karakter van elke samenkomst is het zelfs denkbaar een enkele les te volgen als workshop.’

Inspirerende omgeving

Behalve schrijver/dichter is Connie beeldend kunstenaar en galeriehouder. ‘Mijn galerie heet “Kunst in Beweging” en is gevestigd in de voormalige Rabobank te Koudum. Ik denk dat de hele setting van dit bijzondere onder architectuur neergezette gebouw plus het interieur, waarvan kunst een belangrijk deel uitmaakt, bijdragen tot de juiste sfeer om inspiratie op te doen.’

Aanmelden kan individueel of in groepsverband.

Kosten: € 10 per dagdeel, inclusief koffie/thee, wijn/frisdrank en versnaperingen

Duur: 2 tot 3 uur

Informeer naar de mogelijkheden

Galerie Kunst in Beweging

Connie Harkema

Hoofdstraat 1

8723 BE KOUDUM

Website: www.connieharkema.nl E-mail: connieharkema@gmail.com

Telefoon: 06 87 265 366

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend