Shanty Festival Sneek: de jarige ontbreekt…

0

Sneek- Het deed vanmiddag een klein beetje aan als een verjaardagsfeestje, waar veel famile en bekenden waren. Alleen 1 dissonant: de jarige ontbrak! Dat gevoel dus. Rolling Home, de plaatselijke Folktrots van Sneek was de grote afwezige tijdens het Shanty Festival in de Waterpoortstad. De reden? “Geen (begeleidende ) muzikanten! Miscommunicatie over en weer, laten we het daar maar op houden”, aldus een van de Rolling Home leden. Om er achteraan te zeggen “mar ik bin der goëd beroerd fan…

Voor de organisatie van het festival beroerd genoeg allemaal en verschillende leden van Rolling Home liepen vanmiddag met de ziel onder de arm door de Sneker binnenstad. De acht koren die wel optraden, zongen overigens dat het een lieve lust was en het publiek dat massaal aanwezig was genoot met volle teugen.

Vorig jaar werd het Shanty Festival afgelast in verband met slechte weersomstandigheden, nu scheen het najaarszonnetje uitbundig. Uiteraard is Rolling Home er volgend jaar weer bij!

Op de foto ‘De Gesmeerde kelen’ het Zeemansliederenkoor uit Wieringen, op het Schaapmarktplein.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend