Opening belevenistuin Hemdijk Sneek

0

Sneek – Op 27 september 2018, om 12:30 uur, wordt de belevenistuin aan het Plevierenpad geopend, waarna er tot 14.00 uur de gelegenheid is om een wandeling door de tuin te maken en de kas en het dierenverblijf te komen bezichtigen.

De Piet Bakkerschool, Philadelphia Plevierenpad en Stichting wijkbelangen Hemdijk hebben de handen ineen geslagen om een belevenistuin te realiseren, grenzend aan de gebouwen van de Piet Bakkerschool en
zorginstelling Philadelphia Plevierenpad. Dit is gelukt! De tuin is bestemd voor de cliënten van Philadelphia, de leerlingen van de Piet Bakkerschool en de bewoners van de wijk Hemdijk Sneek. Deze is aangelegd door
Donker Groen en, naast een eigen bijdrage van bewoners van Philadelphia, gefinancierd door fondsen en giften.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend