Bolswarder Step Vereniging stept voor duofiets September

0

Bolsward – Aankomend weekend, op zondag 16 september, organiseert de Bolswarder Stepvereniging een toertocht door Friesland om geld in te zamelen voor een duofiets voor het woonhuis van de organisatie in Witmarsum.

Deelnemers kunnen een tocht steppen van 45 of 75 kilometer door het Friese landschap, met stempelposten op verschillende plekken langs de route. Mensen die wat minder ver willen steppen, of graag kennis willen maken met de sport kunnen mee doen aan clinics en het ‘snuffelsteppen’, een tocht van 10 kilometer aan het begin van de middag. Deelnemers laten zich sponsoren voor de tocht of per afgelegde kilometer, om zo een bijdrage te leveren aan de duofiets voor de bewoners van het huis.

‘Het is geweldig dat een organisatie uit de regio dit initiatief neemt,’ zegt directeur Martijn Verbeek. ‘Het geeft meteen ook weer hoe betrokken de mensen zijn. Een duofiets kost veel geld, en als organisatie kunnen we die niet helemaal zelf bekostigen. Maar op deze manier komt zo’n fiets er toch snel. Ook collega’s van September steppen mee en laten zich sponsoren, een mooie bijdrage.’

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de tocht, de clinics of stephuur kan via stepelfsteden@gmail.com. Meer informatie via Facebook (https://www.facebook.com/stepelfstedentocht/) of bij de Bolswarder Stepvereniging (http://www.stepelfsteden.nl/actie-voor-september).

 

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend