Filosofische busrit langs fonteinen Culturele Hoofdstad

0

Sneek – Een oldtimer bus, muziek, filosofie, lekker eten en een bijzondere route. Dat is het concept van Bijzondere Busrit. 13 oktober rijdt de bus door Friesland langs de fonteinen in Stavoren en Workum. In alle elf steden in Friesland zijn fonteinen geplaatst in het kader van Culturele Hoofdstad Fryslân. We bezoeken de fonteinen en ontdekken het verhaal achter de fonteinen.

De fonteinen gebruiken we als symbool voor de dag. Naar aanleiding van een werk van Ayn Rand – The Fountainhead – gaan we in op het onderwerp het maximale uit jezelf halen, waar de fontein symbool voor staat en waar natuurlijk Culturele Hoofdstad hard zijn best voor doet.

Na de fonteinen stoppen we voor een diner en filosofie-lezin g en een muzikaal optreden van het duo 2Tone op een bijzondere plek. Om 22:00 uur zijn we weer terug op de startlocatie in Sneek.

De kosten voor deze dag zijn € 100 per persoon. Dit is inclusief drinken onderweg, diner en bijbehorende drankjes. Meld je je aan met twee personen, dan hebben we een speciale kortingsactie. Je betaalt dan slechts € 75 per persoon!

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.bijzonderebusrit.nl

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend