Langeafstandszwemmer traint met wethouder

0

Workum – Over een aantal dagen begint langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden aan de meest bijzondere zwemtocht van zijn leven: in drie dagen het traject van de klassieke Elfstedentocht, over 200 kilometer.

Maandag 13 augustus is Maarten al in Workum voor een bescheiden training. Als een kleine warming-up zwemt hij dan samen met wethouder Maarten Offinga van Súdwest-Fryslân vanuit Workum in de richting van De Fluezen, over een afstand van enkele kilometers.

Ook voor de andere Maarten, de wethouder, wordt het een bijzonder weekend. Hij zwemt zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2 kilometer mee in elk van de zes steden van Súdwest-Fryslân. Op maandag 20 augustus legt hij ook 2 kilometer af in Dokkum. Wellicht dat hij ook nog in Franeker en Leeuwarden meezwemt.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend