Derde editie Gravinnefair in Heeg

0

Heeg – Op zondag 26 augustus 2018 vindt wederom de sfeervolle familiefair in Heeg plaats, op een prachtige landelijke locatie met een gevarieerd en verrassend aanbod van stands en leuke activiteiten. Genieten van het heerlijke boerenbuitenleven, gezellig shoppen, lekker vertoeven op het terras met een drankje of hapje en omringd zijn door mooie live muziek. Het kan allemaal op de laatste zondag van augustus vanaf 10 uur tijdens de Gravinnefair te Heeg.

Op het erf van de woonboerderij aan de Osingahuizen 22 in Heeg staan ruim dertig kraampjes met onder andere brocante, leuke accessoires, biologische producten, boeren schepijs, kleurrijke kleding, sieraden, diverse zelfgemaakte artikelen en originele woonaccessoires. Daarnaast zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals handboogschieten, een springkussen en overheerlijke proeverijen. De gezellige fair wordt opgeluisterd door live optredens van Hilleke van der Molen en Esmée Ynema.

​Deze nazomermarkt is geschikt voor het hele gezin en de entree is € 2,50 per persoon (vanaf 13 jaar). Alle kinderen ontvangen een gratis consumptie. De fair is toegankelijk van 10.00 uur tot 18.00 uur en er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de prachtige locatie aan de Wide Wijmerts. Meer informatie en een overzicht van de deelnemers is te vinden www.aparthe.nl/gravinnefair

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend