De Routes van de Reuzen van Royal de Luxe in Leeuwarden

0

Leeuwarden – De Reuzen van Royal de Luxe lopen in het weekeinde van 17, 18 en 19 augustus maar liefst tien routes door Leeuwarden. Zie onderstaande kaartjes van vrijdag, zaterdag en zondag.

Bereikbaarheid
Op elk tijdstip van de dag is meer dan genoeg te beleven. Een specifieke aankomsttijd is dan ook niet nodig. Aan de rand van de stad zijn voldoende parkeervoorzieningen getroffen met duizenden extra parkeerplekken. Parkeren in de binnenstad is door het hoge aantal verwachte bezoekers – rond 400.000 verspreid over de drie dagen – bijna onmogelijk. Tijdens het weekeinde geldt een speciale OV-dienstregeling en rijden  er extra (lange) treinen. De Stadsoase, het publiekscentrum van LF2018 aan het Stationsplein, is tijdens het evenement dagelijks geopend tot 21.00 uur. De horeca is goed bereikbaar en in de stad zijn extra koopavonden: naast donderdag ook op vrijdag en zaterdag.

Om de routes op een wat groter formaat te bekijken kunt u hieronder de pdf’s voor vrijdag, zaterdag en zondag downloaden.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend