Jannewietske de Vries beoogd burgemeester Súdwest-Fryslân

0

Sneek – Een zo korte raadsvergadering hebben we in de geschiedenis van de gemeente Súdwest-Fryslân nog niet gehad. Er stond dan ook maar één agendapunt op de rol. Een mededeling van de vertrouwenscommissie ten aanzien van hun aanbeveling voor een nieuwe burgemeester. Er waren zoals eerder gemeld zestien kandidaten voor deze post, maar de voorgedragen kandidaat kreeg unaniem steun van alle leden van de vertrouwenscommissie: Jannewietske de Vries. De keuze van Súdwest-Fryslân wordt voorgedragen aan de Minister van Binnenlandse Zaken. Als deze geen bezwaar heeft, heeft SWF een nieuwe burgermoeder.

Later meer.

Op de foto doet de heer Attema, voorzitter van de vertrouwenscommissie in de raadszaal van het Bestjoershûs aan de Marktstraat in Sneek de mededeling dat Jannewietske de Vries de beoogde nieuwe burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân wordt.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend