Sneekweek voor kinderen

0

Sneek- De Sneekweek is een evenement voor jong en oud. Speciaal voor de kinderen worden er Sneekweek activiteiten georganiseerd. Op donderdag 9 augustus zijn er tussen 14 en 16 uur leuke activiteiten voor de kinderen op het Schaapmarktplein/De Wip zoals een springkussen, schminkstand en een ballonnenclown. En op de Markstraat staan ook springkussens en is er loungemuziek voor de ouders.

Sneekweek Cool kidsparty Op zaterdag 11 augustus gaan alle remmen los met de Cool Kidsparty op het Wippodium van 14 t/m 16 uur. De Cool Kidsparty is een interactieve muziekshow voor kinderen boordevol grappen, spelletjes (met prijzen) en natuurlijk muziek waarbij je lekker kunt meezingen en meeswingen. Als extra klapper zullen er diverse optredens te zien zijn van de artiesten van Circus Salto en natuurlijk is Clown Sander (foto) ook present!

Locatie Schaapmarktplein donderdag 9 en zaterdag 11 augustus tijd 14.00 -16.00 uur

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend