Sneekweek Muziekpleinen: vrijdag 4 t/m zaterdag 12 augustus

0

Sneek- Hierbij de high-lights van de muziekpleinen die tijdens de Sneekweek actief zijn. Voor een uitgebreid programma van de verschillende muziekpleinen en horecagelegenheden: www.sneek.nl. Ook worden er Sneekweekgidsen en Sneekweekkranten met het volledige programma verspreid op tal van locaties.

Marktstraat: Bounty Hunters, Melrose, Vangrail, Straight on stage Beestenboel (Schaapmarktplein): StukTV, Kroegtijgers , Praia del Sol, Quintino, Billy The Kit Garden of Dance: Boef, DJ Paul Elstak, Praia del Sol, SBMG Muziekplein bij De Kroon: Kevin & Andre, DJ Punish, DJ Dirrty Berry Neighbours Plein: Bounty Hunters ft Johannes Rypma, Straight on Stage, Sipke de Boer, Rintje Kas Sneeker stadsplein (Wijde woorderhorne ): Chillplein met achtergrondmuziek & ESFAG demo’s

Kermis Martiniplein Vrijdag 3 augustus 14:00 – 19:00 uur is de Kermis open. 19:00–22:30 is de Kermis gesloten (tijdens voorprogramma vlootschouw) Om ongeveer 22:30 uur gaat de Kermis weer open tot 01:00 uur. Vrijdag 4 t/m donderdag 9 augustus is de kermis van 13:00 tot 01:00 uur open.

Waterpoort gratis geopend voor publiek tijdens Sneekweek Op vrijdagmiddag 3 augustus 2018 en zaterdag van 14.00 t/m 16.00 uur kunt u de Waterpoort in de Kolk gratis bezichtigen. De waterpoort is slechts een paar keer per jaar geopend voor publiek.

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend