Medewerkers Aegon en Duurzaam Vervoer Sneek samen in Elfwegentocht!

0

Sneek – Een voor de gelegenheid geformeerd team, genaamd ‘Duurzame Súdwest-Fryslanders’, arriveerde gistermorgen met een elektrisch aangedreven shuttlebus bij de Snekerkade in Leeuwarden.

Een team van 5 collega’s uit Sneek en omstreken stapte om 7 uur in Sneek op deze gedeeltelijk door zonne-energie geladen bus in. Tijdens de rit genoten zij van een ontbijtje en werden keurig op tijd afgeleverd door de chauffeurs van “Duurzaam Vervoer Sneek”. Dit is een initiatief van de Vereniging Ondernemend Sneek en speciaal opgericht om bezoekers aan deze stad duurzaam van parkeerterreinen naar het centrum te brengen.

Eenmaal bij Aegon werd het team en de chauffeurs nog even extra in het zonnetje gezet en hadden de collega’s de gelegenheid om de chauffeur en de aanbieder te bedanken voor de aangeboden unieke ervaring. De ‘Duurzame Súdwest-Fryslanders’ gingen aan het einde van de werkdag weer gewoon met de trein naar huis.

 

 

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend